گرین کارت با سرمایه گذاری


اقامت در امریکا از طریق سرمایه گذاری EB-5

 

 

 

خلاصه ای از ویزا سرمایه گذار EB-5 الزامات EB-5 ویزا چیست؟

 

سرمایه سرمایه گذاری EB-5چیست؟

چه چیزی بهعنوان “شرکت تجاری جدید” تعریف شده است؟

ایجاد شغل EB-5 چیست؟

چگونه “منبع بودجه” را ردیابی می کنید؟

چرا سرمایه گذاری EB-5 باید در معرض خطر باشد؟

چگونه برای حفظ سرمایه گذاری EB-5 در دوره گرین کارت مشروط اقدام کرد؟

سرمایه گذاری مستقیم چیست؟

سرمایه گذاری غیر مستقیم از طریق مرکز منطقه ای چیست؟

جدول زمانی پروسه EB-5 مصاحبه ها و نشریات رسانه ای EB-5 ما بررسی EB-5 سرمایه گذار برنامه برنامه سرمایه گذاران EB-5 رده اشتغال پنجم است که اجازه می دهد یک سرمایه گذار خارجی در سرمایه گذاری در شرکت های تجاری ایجاد شغل در ایالات متحده به عنوان وسیله ای برای به دست آوردن اقامت دائم (وضعیت شهروند امریکا).

سرمایه سرمایه گذاری باید حداقل 500،000 دلار باشد و در یک شرکت تجاری سرمایه گذاری شود که حداقل 10 کارگر تمام وقت کار می کند.

EB-5 شرایط ویزا سرمایه گذار چیست؟

دو روش برای به دست آوردن گرین کارت  از طریق برنامه سرمایه گذاران EB-5، که همچنین به عنوان ویزا سرمایه گذار EB-5 یا سبد کارت سبز سرمایه گذاران EB-5 شناخته می شود، وجود دارد.

 

سرمایه گذار خارجی خارجی می تواند به طور مستقیم به یک شرکت بازرگانی تجاری جدید (سرمایه گذاری مستقیمی) یا پروژه پروژه تصویب شده مرکز EB-5 مرکز (مرکز منطقه ای) سرمایه گذاری کند. در حالی که هر دو سرمایه گذاری مستقیم و منطقه ای دارای چندین الزام خاص است، آنها باید شرایط زیر را برای برنامه سرمایه گذار EB-5 زیر انجام دهند:

 

سرمايه گذاري سرمايه اي بايد به مبلغ 1 ميليون دلار يا 500000 دلار اگر استثنائي باشد؛ سرمایه گذاری باید به یک شرکت تجاری جدید تبدیل شود اثبات وجوه حاصل از یک منبع قانونی؛ سرمایه گذاری باید “در معرض خطر” باشد و هیچ تضمینی از بازگشت بودجه نمی تواند باشد؛ شرکت سرمایه گذاری سرمایه گذاری باید حداقل ده (10) کارگر تمام وقت استخدام کند که یا شهروندان ایالات متحده، ساکنان دائمی یا سایر مهاجران واجد شرایط هستند. سرمایه گذاری باید در طول دوره اقامت مشروط ادامه یابد.

 

الزامات سرانه برای پروژه EB-5 چیست؟

 

قوانین EB-5 نیاز به سرمایه گذاری 1،000،000 دلار و یا سرمایه گذار در روند سرمایه گذاری 1،000،000 دلار.

 

با این وجود، ممکن است مبلغ سرمایه گذاری به 500000 دلار کاهش یابد، اگر سرمایه گذاری در یک منطقه کاری هدفمند باشد. یک منطقه شغلی هدفمند، یک منطقه روستایی است که کمتر از 20،000 ساکن یا منطقه ای است که بیکاری بالایی داشته و حداقل 150٪ از میانگین ملی داشته است.

 

از آنجا که جمعیت ها و نرخ بیکاری می توانند نوسان کنند، مهم است که سرمایه گذار در درک درستی از جایی که شرکت تجاری جدید واقع شده است، به عنوان منطقه باید یک منطقه شغلی هدفمند برای مدت سرمایه گذاری EB-5 باشد.

 

سرمایه گذاری می تواند پول نقد، تجهیزات، موجودی یا سایر ملک ملموس، معادل نقدی و بدهی با دارایی های متعلق به کارآفرین باشد، در صورتی که کارآفرین شخصا و در درجه اول مسئولیت پذیر باشد و دارایی های شرکت تجاری جدید استفاده نشود از هر بدهی مطمئن شوید.

 

چگونه یک شرکت بازرگانی جدید را تعریف می کنید؟

 

یک شرکت بازرگانی جدید به عنوان یک شرکت که پس از 29 نوامبر 1990 تاسیس شده است، تعریف شده است. استثنائات خاصی در مورد نیازمندی های تجاری جدید وجود دارد که شامل سرمایه گذاری در یک کسب و کار که تا قبل از نوامبر سال 1990 تشکیل شده بود، به موجب آن، بازرگانی خریداری شده بازسازی شده یا تغییر یافته بود که کسب و کار جدید کسب و یا سرمایه گذاری کسب و کار را گسترش می دهد به طوری که افزایش 40٪ در ارزش خالص و یا تعداد کارکنان وجود دارد. به طور کلی، سرمایه گذاری در یک شرکت تجاری جدید که پس از 29 نوامبر 1990 تشکیل شده است، کمتر خطرناک است.

 

 

درحالیکه کسب و کار موجود می تواند خریداری شود، به طور کلی ضروری است که بتوان ثابت کرد که 10 شغل اضافی تمام وقت در ایالات متحده ایجاد شده است. چگونه برای اثبات منبع قانونی صندوق های سرمایه گذاری؟ مقدار سرمايه اي که يک سرمايه گذار خارجي به شرکت تجاري جديد وارد مي کند بايد نشان داده شود که از يک منبع قانوني منشا گرفته است.

 

 

برخی از منابع مالی بسیار ساده تر از سایرین به اثبات رسیده است، یعنی فروش یا اهرم املاک مسکونی قدیم تر و قدیم.

 

با این وجود، تمام وجوه را نمی توان به راحتی شناسایی کرد و ثابت کرد که قانونی است، به ویژه اگر مستندات مناسب برای برآوردن نیازها وجود نداشته باشد. این اغلب در کشورهایی اتفاق می افتد که نیازهای مستند به علت قوانین و یا قوانین معمول نیستند.

 

روش هایی که اساسا متفاوت از ایالات متحده است. روش های مختلفی برای اثبات منبع درآمد وجود دارد که بستگی به نوع صندوق های سرمایه گذاری مورد نظر دارد. تمام بودجه هایی که در برنامه سرمایه گذار EB-5 سرمایه گذاری شده اند باید با دقت مورد بررسی قرار گیرند و به روشنی مستند شوند تا ثابت شود سرمایه سرمایه گذاری از یک منبع حقوقی است.

 

 

علاوه بر یک وکیل مهاجرت ایالات متحده، یک حسابدار خارجی یا حرفه مالیاتی ممکن است لازم باشد که یک منبع گزارش مالی را ارائه کند. مقدار سرمایه گذاری EB-5 باید “در معرض خطر” باشد سرمایه گذاری باید در معرض خطر قرار گیرد و باید به عنوان سرمایه گذاری دیگری مورد استفاده قرار گیرد که این وجوه در معرض خطر است.

 

 

این باید یک سرمایه گذاری باشد نه یک وام. اگر بدهی وجود داشته باشد، توجه داشته باشید باید توسط دارایی سرمایه گذار تامین شود. باید یک ضمانت تضمین بازده توسط شرکت تجاری وجود نداشته باشد.

 

در برخی از پروژه های مرکز منطقه ای، شرکت تجاری جدید، وجوه سرمایه گذاری را در ایجاد شغل ایجاد می کند. با این حال، ساختار پروژه باید قبل از سرمایه گذاری به دقت بررسی شود. EB-5 ایجاد شغل ضروری است ثابت کنیم که وجوه سرمایه گذاری شده و شرکت تجاری مشغول به کار حداقل شانزده نفر از کارکنان مهاجرت در ایالات متحده در دوره اقامت مشروط 2 ساله هستند.

 

سرمایه گذار خود و اعضای خانواده فوری خود را نمی توان در میان ده کار تمام وقت شمرد.

 

شغل تمام وقت 35 ساعت در هفته یا بیشتر است. همانطور که در زیر توضیح داده شده، مزیت مرکز پروژه های منطقه ای در پروژه های سرمایه گذاری مستقیم، ایجاد کار غیر مستقیم است. ایجاد کار غیرمستقیم یک پروژه را قادر می سازد که کارهای غیر مستقیم ایجاد شده توسط سرمایه گذار سرمایه گذاری کند.

 

ایجاد شغل غیرمستقیم در موارد EB-5 می تواند مسئله متضاد باشد و این مهم است که درک متدولوژي که مرکز منطقه ای از پیش استفاده می کند و همچنین نسبت پیش بینی شده شغل های مستقیم به غیر مستقیم ایجاد شود. علاوه بر این، کل سرمایه انتظار می رود افزایش یابد باید با شغل های مستقیم و غیرمستقیم که انتظار می رود ایجاد شود مقایسه شود.

 

 

چگونه می توان سرمایه گذاری EB-5 را در طی دو سال اقامت مشروط حفظ کرد؟ هنگامی که سرمایه گذار خارجی موقعيت اقامت موقت خود را بدست آورد، همچنین به عنوان گرین کارت  مشروط EB-5 شناخته می شود، سرمایه گذار باید همچنان “سرمایه گذاری” در شرکت تجاری جدید را تا پایان دوره دو ساله کارت سبز مشروط خود ادامه دهد . سرمایه گذار خارجی بایستی مدرک سرمایه گذاری مداوم در بنگاه تجاری را نشان دهد و از سرمایه گذاری سرمايه ای که سرمایه گذاری نکرده است، خارج نشد.

 

 

EB-5 روش سرمایه گذاری در سرمایه گذار EB-5 دو روش سرمایه گذاری وجود دارد که سرمایه گذار آن را به طور مستقیم به یک شرکت تجاری جدید یا موجود سرمایه گذاری می کند یا به طور غیر مستقیم به یک پروژه سرمایه گذاری تصویب شده توسط USCIS از طریق یک مرکز منطقه ای سرمایه گذاری می کند.

 

 

سرمایه گذاری مستقیم EB-5 (ایجاد شغل مستقیم) هنگامی که یک سرمایه گذار خارجی به طور مستقیم به یک شرکت تجاری جدید سرمایه گذاری می کند، سرمایه گذار باید در مدیریت سرمایه گذاری دخیل باشد.

 

وجوه سرمایه گذاری باید حداقل 10 شغل تمام وقت را برای شهروندان ایالات متحده یا سایر مهاجران واجد شرایط که به سرمایه گذار خارجی وابسته نیستند، ایجاد کند. سرمایه گذاری های جمع آوری شده مجاز می باشند که به موجب آن تمام مشاغل ایجاد شده ممکن است به سرمایه گذاران نسبت داده شود.

 

 

در مواردی که سرمایه گذاران غیر خارجی وجود دارند، تمام شغل ها را می توان به اهداف خارجی EB-5 نسبت داد.

 

EB-5 مرکز برنامه های سرمایه گذاری منطقه ای (ایجاد شغل غیر مستقیم) فرایند مرکز منطقه ای شامل یک مرکز منطقه ای است که تأیید USCIS برای شرکت های تجاری جدید EB-5 را برای فعالیت در یک منطقه جغرافیایی خاص دریافت کرده است. اکثر این پروژه ها در مناطق کاری هدفمند (TEA) قرار دارند که در آن نیاز سرمایه سرمایه گذاری به 500،000 دلار کاهش می یابد و سرمایه گذاری منفعل است.

 

 

ایجاد شغل در پروژه های مرکز منطقه ای می تواند به طور غیر مستقیم ایجاد شود (به عنوان مثال مطالعات اقتصادی ممکن است سندی را نشان دهد که چگونه شغل به طور غیر مستقیم به عنوان یک محصول جانبی سرمایه گذاری EB-5 سرمایه گذار ایجاد می شود).

 

سرمایه گذار معمولا در مدیریت یک پروژه سرمایه گذاری مرکز منطقه دخالت نمی کند. به دست آوردن تایید مرکز منطقه ای می تواند یک هزینه گران از لحاظ زمان و پول باشد. بعضی از شرکت های تجاری جدید هزینه تعیین منطقه مرکز منطقه را مجاز می دارند. با این حال، سرمایه گذاری به ناحیه منطقه ای مربوطه و نوع فعالیت هایی که در آن مرکز منطقه ای تأیید شده است، محدود خواهد شد. شکل سرمایه گذاری برای مرکز منطقه ای به طور کلی سرمایه گذاری مستقیمی مستقیم به یک شرکت تجاری جدید یا وجوه ای است که به ایجاد شغل ایجاد شده است.

 

 

EB-5 مهاجرت گاهشمار پس از تصویب پرونده EB-5، همچنین به عنوان درخواست مهاجرین کارآفرین بیگانه (فرم I-526) و مصاحبه کنسولگری موفق و یا تنظیم درخواست وضعیت، سرمایه گذار و اعضای وابسته، وضعیت اقامت مشروط دریافت می کنند (گرین کارت  مشروط )، که برای 2 سال برای زندگی و کار در ایالات متحده معتبر است.

 

 

سفر در خارج از ایالات متحده در طول این دوره 2 ساله مجاز است، اما شما باید با وکیل مهاجرت خود درباره طول و فراوانی مسافرت خارج از ایالات متحده مشورت کنید تا اجتناب شود که اقامتگاه را ترک کرده باشید.

 

همچنین ملاحظات طبیعت گرایی عامل مسافرت در خارج از کشور به عنوان یک اقامت مشروع یا دائم است.

 

سه ماه قبل از درخواست اقامت مشروط، سرمایه گذار و اعضای خانواده وابسته باید یک پرونده را برای حذف شرایط نشان دهندۀ سرمایه گذاری حفظ شده و 10 شغل تمام وقت ایجاد کنند.

 

پس از تصویب حذف شرایط برنامه، سرمایه گذار و اعضای خانواده وابسته به ساکنین دائمی یا سیتیزن شیپ با پاسپورت امریکا خواهند بود.

لطفا برای دریافت فرآیند شروع ، امروز با ما تماس بگیرید.