گرین کارت خلاقیت و مهارت

 

مرور کلی گرین کارت سبز NIW چه کسی برای کارت سبز NIW واجد شرایط است؟

الزامات کارت سبز NIW چیست؟

مزایای کارت سبز NIW چیست؟

چرا ما را استخدام کن مرور کلی کارت سبز NIW رعایت نکردن علاقه ملی (NIW) رده دوم سبك  برای اشتغال است. اتباع خارجی که خواستار اخراج کارت سبز از منافع ملی هستند درخواست دارند گواهینامه کار دائمی یا پیشنهاد شغلی را لغو کنند زیرا توانایی و استقرار استثنایی شما به نفع ایالات متحده است.

گواهی کار دائمی یک روند است که مستلزم کارفرمایان (که مایل به استخدام کارگران خارجی خاص) برای انجام یک کار استخدام استاندارد شده برای موقعیت ارائه شده به ملیت خارجی هستند.

برخلاف EB-2 (a) کارت سبز، شاکی EB-2 NIW می تواند این پروسه را با درخواست وزارت کار (DOL) لغو فرایند گواهی کار یا نیاز به پیشنهاد اشتغال به دلیل عدم توانایی استثنایی خود در کسب و کار، هنر یا علوم به علاقه مندی ملی، فرهنگی یا آموزشی و یا رفاه ایالات متحده کمک خواهد کرد.

NIW ایده آل برای هر اتباع خارجی است که پیشنهاد شغلی ندارند، اما در عین حال در زمینه های تلاش خود بسیار عالی هستند. چه کسی برای کارت سبز NIW واجد شرایط است؟ عضو حرفه ای؛ داشتن مدرک پیشرفته یا معادل آن؛ یا اتباع خارجی با توانایی استثنایی در علوم، هنر و کسب و کار.

درجه پیشرفت اگر مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن را دریافت کرده باشید، شرایط لازم برای پیشرفت تحصیلی تکمیل می شود. توانایی استثنایی برای اثبات «توانایی استثنایی»، باید نشان دهید که توانایی شما منافع اقتصادی، فرهنگی و آموزشی و رفاه ایالات متحده را به همراه خواهد داشت.

منافع ملی اصطلاح “منافع ملی” با وضعیت یا مقررات تعریف نشده است، این یک مفهوم وسیع است که به تفسیر میپردازد. مزیت ترک آن یکپارچه اجازه می دهد تا یک تفسیر انعطاف پذیر تر از آنچه که برای «علاقه ملی» به شمار می آید.

NIW مورد نیاز از زمان تصویب Dhanasar در دسامبر 2016، الزامات پرونده NIW از زمان تغییر و الزامات زیر باید ارائه شود: اقدامات پیشنهادی ملی ملی هر دو شایسته و اهمیت ملی است؛ مهاجرت خارجی برای پیشبرد تلاش های پیشنهادی مناسب است؛ و در صورت توازن، از ایالات متحده سودمند خواهد بود که از الزامات پیشنهاد کار و در نتیجه صدور گواهینامه کار اجتناب شود. اگر این سه عنصر راضی باشند، USCIS میتواند به عنوان اختیاری از منافع ملی منصرف شود.

 

مزایای یک کارت سبز NIW چیست؟

بدون پیشنهاد شغلی مورد نیاز است بدون گواهینامه کار مستمر مورد نیاز است. می تواند براساس توانایی های استثنایی خود درخواست شود. استاندارد ضمانت کمتر از EB-1 (b) است.

اگر شما از هند یا چین نیستید، تعداد موجودی ویزای مهاجر تقریبا همیشه فعلی است، بنابراین زمان انتظار برای کارت سبز بسیار کمتر است. اگر I-140 365 روز قبل از مدت 6 ساله ویزا H-1B شما ثبت شود، می توانید ویزای H-1B خود را بدون محدودیت زمانی افزایش دهید در حالی که I-140 شما در انتظار است.

اگر I-140 در مدت 365 روز از مدت 6 ساله ویزا H-1B شما ثبت شده باشد، می توانید ویزای H-1B خود را پس از پایان ویزا H-1B تایید کنید. پس از تایید، همسر درخواست کننده I-140 واجد شرایط درخواست کارت اخذ کار استخدام است.

چرا ما را استخدام کن اثبات منافع ملی در زمینه مرتبط شما مستلزم مدارک و اسناد گسترده و مهمتر از همه راهنمایی های حرفه ای و مهارت های قانونی از وکلای ما است.

کلید موفقیت یک کارت سبز موفق به حمایت از خود مانند NIW نیاز به سه عامل مهم دارد:

(1) اعتبار شما؛ (2) مدارک اعتبار شما؛ (3) مهارت های حقوقی برای اعمال قانون مربوطه و قوانین گذشته به منظور ارائه درخواست خود و به حداکثر رساندن شانس خود را برای تصویب.

راه حل های NIW سفارشی ما به قالب های کوکی برش یا چک لیست باور نداریم زیرا پس زمینه هر مشتری منحصر به فرد است. ما با ارائه راهکارهای قانونی سفارشی، تضمین ارائه خدمات شخصی به تمامی مشتریان NIW خود را داریم.

ما با شناخت زمینه، دستاوردهای شما، یک دید کلی از حوزه خود، و سپس ارائه پیشنهادات برای اثبات توانایی های استثنایی خود را بر اساس زمینه خاص خود، و نه چک لیست قالب چوب کوکی.

ما همچنین زمینه های مشتریان خود را برای دیگر گزینه های اقامت دائم جایگزین مانند EB-1 (a) یا EB-2 کارت سبز بررسی می کنیم. فقط وکلا صحبت می کنند مورد شما مورد ارزیابی، تهیه و ارائه خواهد شد و تنها وکلا.

وکلای مهاجرت ما همه زبان مادری انگلیسی هستند که زبان مادری آنها زبان انگلیسی است و در طراحی و آماده سازی پرونده خود به شیوه ای موثر، جامع و مبتنی بر نتیجه بسیار ماهر است. تیم حقوقی ما با جمع آوری پرونده و دیگر پشتیبانی اداری به مشتریان و وکلای ما کمک خواهد کرد تا وکلای ما بتوانند در انجام آنچه که در آن هستند خوب عمل کنند – ایجاد قویترین پرونده برای شما.

 

قابل دسترس در سراسر نمایندگی ما خدمات شخصی در هر مرحله از ابتدای تا پایان.

ارتباط تلفنی تلفن و ایمیل نامحدود. 24/7 برنامه مدیریت موارد آنلاین برای پیگیری پیشرفت با کار ما.

با رکورد عالی تجربه شده است وکلای ما دارای بیش از 25 سال تجربه جمعی هستند و ما 100٪ تمرین ما در مورد مهاجرت را تمرکز می کنیم.

دکترجرالد سیپولا، وکیل اصلی ما (MS Computer Science؛ MBA؛ BS Biochemistry) نه تنها یک وکیل مهاجرت با تجربه است بلکه دارای دانش قوی در زمینه علم و فناوری است. او حرفه منحصر به فرد و STEM پس زمینه همراه با تجربه MBA و کسب و کار او اجازه می دهد تا او و وکلا ما به طور موثر نشان دادن مشتریان بسیار ماهر خود را در گرفتن درخواست NIW خود را.

هزینه های رقابتی ما هزینه های مسطح را برای نمایندگی NIW ارائه می دهیم. هزینه قانونی ما 5000 دلار است (I-140).

لطفا برای دریافت فرآیند شروع ، امروز با ما تماس بگیرید.