صفحه اصلی فارسی ویزای امریکا

ویزای مهاجرتی ایالات متحده (انواع گرین کارت ها)

 

یک ویزای دائم یا (گرین کارت) یک موقعیت اقامت دائم است که به شما اجازه می دهد که در ایالات متحده زندگی و کار دائمی داشته باشید.

 

به عنوان یک مهاجر با اقامت دائم، شما واجد شرایط برای تبدیل شدن به یک شهروند آمریکایی خواهید بود و همچنین می توانید فوراً نامزد  خود را به ایالات متحده یا اروپا دعوت کنید.

 

روشهای متعددی وجود دارد برای تبدیل شدن به یک شهروند دائمی در ایالات متحده امریکا و ان بسته به زمینه های شخصی شما میباشد. 

 

اگر میخواهید درباره گزینه های مهاجرت خود بیشتر بدانید، لطفا  با ما تماس بگیرید.

 

 الزامات و اساس ازدواج و نامزدی برای دریافت  گرین کارت و اقامت  (عروس (e)). از ما بپرسید. 

 

در یک رابطه نامزدی حتما باید یک شریک  ساکن یا شهروند دائمی ایالات متحده باشد. فواید و سود؟  فرزندان زیر 18 ساله می توانند به عنوان وابسته گنجانده شوند. پس از تصویب، می تواند پس از 3 سال به عنوان یک شهروند به عنوان یک متقاضی 5 ساله قانونی شود برای دریافت پاسپورت.

 

درباره گرین  کارت سرمایه گذاری بیشتر بدانید کارت سبز و پاسپورت امریکا:

هر شهروندی خارجی که بیش از 18 سال دارد.  الزامات:  باید سرمایه گذاری حداقل 500،000 دلار و ایجاد 10 شغل تمام وقت.

 

فواید: همسر و فرزندان می توانند در یک تقاضا به عنوان وابستگان در نظر گرفته شوند. هیچ آموزش یا دانش خاصی لازم نیست. سرمایه گذاری می تواند به طور غیر مستقیم بدون نیاز به منفعل بودن آن مدیریت شود.

 

خانواده شما می توانند از آموزش و مراقبت های با کیفیت و مراقبت های بهداشتی در ایالات متحده لذت ببرند.

 

درباره سبد سرمایه گذاری بیشتر بدانید کارت سبز خودپرداخت که: هر شهروندی خارجی با توانایی فوق العاده ای دارد. الزامات: درجه پیشرفته با توانایی فوق العاده و / یا سود ایالات متحده فواید: خود پشتیبان، هیچ پیشنهاد اشتغال لازم نیست همسر و فرزندان می توانند به عنوان افراد وابسته در همان تقاضا قرار گیرند.

 

اطلاعات بیشتر در مورد کارت سبز خود حمایت کنید کارت سبز حامی کارفرمایان که: هر اتباع خارجی که علاقه مند به کار در ایالات متحده هستند الزامات: یکی از کارفرمایان حمایت کننده از ایالات متحده که مایل به پرداخت دستمزدهای غلط است.

 

فواید؟ دستمزد برابر یا بالاتر به عنوان دیگر آمریکایی های محلی و راه برای تبدیل شدن به شهروند ایالات متحده. همسر و فرزندان می توانند به عنوان افراد وابسته به زندگی و تحصیل در ایالات متحده در نظر گرفته شوند. اطلاعات بیشتر در مورد کارت سبز حامی کارفرمایان.

 

سبد کارت شغلی مبتنی بر شایستگی که: محققان یا استادان با شناخت بین المللی. الزامات؟ حداقل 3 سال تجربه در زمینه دانشگاهی؛ پیشنهاد کار دائمی از یک کارفرمای آمریکایی؛ اعتبار باید بین المللی به عنوان برجسته شناخته شده است.

 

فواید: گواهی کار PERM لازم نیست استاندارد ضمانت کمتر از EB-1 (a). می تواند همزمان با سایر کارت سبز بر پایه اشتغال ثبت شود. بیشتر بدانید که کارت سبد کارفرما بر اساس شایستگی وجود دارد.

 

ویزای استخدامی ویزای شغلی حرفه ای H-B

ویزای انتقال داخلی شرکت L-1

ویزای شخصی برای افراد با توانایی فوق العاده درباره ویزای کار بیشتر بدانید ویزای سرمایه گذاری E-1

معاهده معامله گران ویزا E-2 پیمان سرمایه گذاران ویزا درباره ویزای سرمایه گذاری

ازدواج بر اساس ویزا نامزد (e) ویزا درباره ویزای ازدواج

 گزینه هایی برای افراد غیرقانونی اقدام دائمی DACA برای ورودی های دوران کودکی I-601A اخطار موقت برای حضور غیرقانونی

I-601 لغو غیرقابل پذیرش پرونده حذف درباره گزینه های Undocumented

 

 ویزای بشردوستانه پناهندگی ویزای U برای قربانیان جرایم VAWA قربانیان خشونت خانگی رمز ورود مجدد درباره ویزاهای انسانی وبسیار موارد دیگر.

لطفا برای دریافت فرآیند شروع ، امروز با ما تماس بگیرید.